About us

1. Generalități

Acest website este proprietatea Unorcom SRL, cu sediul comercial în Iasi, str. Vitejilor Nr. 18 În acest capitol sint specificați termenii şi condiţiile privind utilizarea site-ului web, a politicii de confidenţialitate şi ai altor termeni şi condiţii.

2. Obiectul contractual

Conditiile generale de vinzare sint incheiate intre Unocorm Srl zis în continuare “Vânzător” și orice persoana fizica sau juridică zis în continuare “compărător” . Procurarea unui articol prin intermediul acestui site implică iminent acceptarea fără rezerve a acestor condiții generale de vînzare.

Vinzătorul își rezervă dreptul de a modifica ulterior Condițiile generale de vinzare fără obligația de a preveni imediat cumpărătorul.

3. Produsele noastre

Produsele vîndute sint cele ce figurează pe situl Elichide.ro . Comenzile sânt tratate în limita stocului disponibil. Cumpărarea unui produs indisponibil in stoc poate duce la mărirea terminului de livrare. Fiecare produs este prezentat de o imagine a acestuia, insoțită de câteva caracteristici esențiale. Imaginile sânt cât de exact posibbil,dar nu angajează cu nimic vânzătorul.

4. Livrarea 5. Returul sau schimbarea produselor

Este obligaţia dumneavoastră să introduceţi adresa de livrare corectă la data lansării comenzii. În cazul în care introduceţi adresa greşită, nu avem nicio obligaţie să reexpediem comanda la adresa corectă pe cheltuiala noastră. Adresa de livrare nu mai poate fi modificată după expedierea comenzii.

Timpul de livrare este precizat cu titlu estimativ şi nu pote fi garantat. Expedierea prin curier nu garantează efectuarea livrării în ziua imediat următoare.

5. Returul sau schimbarea produselor

Returnarea articolelor nedorite

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fară penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului comandat.

Conditii de acceptare retur produs(e):

Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.

Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului

Produs nefunctional in primele 24 ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

Renuntarea la cumparare - doar pentru produsele neutilizate si in ambalajul original cu toate accesoriile ; produsule trebuie sa fie sigilate.

Acest drept este valabil doar pentru clienţii care au primit produsele prin intermediul unui prestatar de servicii livrare, ridicarea produselor de la sediul firmei nefiind considerată conform legii drept contract la distanţă.

Clientul va suporta contravaloarea taxelor de transport pentru returnarea produselor. Dacă vă hotărâţi să returnaţi un produs al cărui transport a fost iniţial gratuit, va trebui să suportaţi aceste costuri. TOATE COSTURILE DE TRANSPORT SUNT NERAMBURSABILE.

Din motive de igienă, prin natura lor, nu pot fi returnate lichidele sau rezervele desigilate. Prin urmare, contravaloarea acestora nu este rambursabilă.

Dacă doriţi să returnaţi un produs pentru a primi banii înapoi, vă rugăm să ne furnizaţi cât mai multe detalii, inclusiv numărul comenzii, numele complet, adresa şi numărul de telefon.

Adresa poştală pentru retururi este specificată în pagina de contact.

Rambursarea sumei se va efectua conform legii în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului de către client.


Dreptul de renunțarea la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.

6. Returul sau schimbarea produselor deteriorate

Articolele defecte vor fi acceptate în limitele condiţiilor de garanţie ale producătorului – 30 de zile, fără ca acest lucru să afecteze drepturile dumneavoastră legale. Garanţia este acordată numai în cazul unor defecte de producţie. Garanţia nu este oferită în cazul utilizării neconforme destinaţiei sau a pagubelor produse din imprudenţă. Clientul este rugat să aducă la sediul firmei produsul defect sau să îl expedieze prin poştă, împreună cu certificatul de garanţie. Aducerea la conformitate a produsului în perioada de garanţie se va efectua gratuit, prin înlocuire cu alt produs identic sau similar. Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului tur şi retur spre soluţionarea garanţiei revine în responsabilitatea clientului.Aveţi respunderea de a asigura ambalarea corespunzătoare a articolelor pentru a evita deteriorarea lor în timpul transportului la retur. Nu vom finaliza un retur sau un schimb decât dacă articolul/articolele se află în bună condiţie după returnare.

7. Informații cu caracter personal

Informațiile utilizatorilor vor fi folosite numai pentru comunicări comerciale conform opțiunilor alese de utilizatori la înregistrarea contului. Schimbarea opțiunilor cu privire la aceste comunicari rămîn la discreția utilizatorului . Ștergerea datelor personale din sistemul nostru informatic este posibilă la cererea clientului.

8. Protectia datelor

Politica noastră este să nu divulgăm nicio informaţie despre client uni terţ, fără acordul clientului.

9. Dreptul de proprietate intelectuala

Toate imaginile şi textul de pe acest Website nu pot fi folosite sau copiate fără permisiunea Unocorm SRL . Folosim o serie de imagini provenite de la şi cu permisiunea furnizorilor noştri, cu menţiunea că drepturile de autor aferente rămân ale furnizorilor.